Agenda

 
1 februari 2023, 10:00 uur

Hoe haal je meer uit film

Cinema Oostereiland

Heb je ooit de behoefte gevoeld om na een film van gedachten te wisselen met andere filmliefhebbers? Ervaringen te delen en nieuwe inzichten op te doen? 
Dit kan maandelijks op (in principe) de eerste woensdagochtend van de maand onder leiding van gespreksleider Jan Berkvens. 

Deze maand heeft Jan gekozen voor het ontroerende en spraakmakende debuut Aftersun van Charlotte Wells. We kijken ernaar uit om je te ontvangen met koffie en thee.

Kijk voor de trailer en voor het boeken van een kaartje op:

https://cinemaoostereiland.nl/films/filmclub-aftersun/#

Aftersun

Tot De Beste Britse Film van 2022 verkozen door The British Independent Film Awards.
De jonge tiener Sophie en haar dertigjarige vader Calum gaan op vakantie naar een Turkse badplaats waar ze zwemmen, poolen, zonnebaden en luieren. Terwijl er voor de beginnende puber een nieuwe wereld opengaat, worstelt Calum buiten het zicht van Sophie met de zwaarte van het leven. Twintig jaar later vormen Sophies tedere en melancholische herinneringen aan deze zonovergoten vakantie een krachtig en hartverscheurend portret van hun relatie, waarbij ze probeert de donkere kant van haar liefdevolle vader te begrijpen. De Schotse regisseuse heeft een meesterlijke debuutfilm gemaakt. Geweldig spel van de jonge vader (Paul Mescal uit Normal People) en de debutante Frankie Corio, die de 11-jarige dochter speelt.


Terug
Meer informatie Facebook   ANBI-register Doopsgezinde-Remonstrantse Gemeente Hoorn
inloggen disclaimer
contact routebeschrijving
nieuwsbrief colofon
gemeenteblad privacy
2023 Doopsgezinde-Remonstrantse Gemeente Hoorn