Agenda

 
11 december 2022, 14:00 uur

Maria Maria Maria

Arminiuskerk, Museumpark 3, Rotterdam

11 december UITVERKOCHT. Nog enkele kaarten voor 10 december!
Maria Maria Maria is een wonderlijke vertelling over de bekendste moeder ter wereld en haar kinderen. Vol inspiratie, twijfel, troost en muziek. Jacobien Elffers speelt Maria. Begeleid door muzikanten vertelt ze over haar leven en dat van haar kinderen.

Geïnspireerd door de verhalen uit de bijbel en de koran, persoonlijke verhalen van de muzikanten en liederen over bizarre middeleeuwse wonderen. De muzikanten van de Veenfabriek laten zich voor Maria Maria Maria inspireren door een rijke historie aan Marialiederen uit de middeleeuwen en het vroege christendom. Van de dertiende-eeuwse Cantigas de Santa Maria uit Spanje die vertellen over de opzienbarende wonderen van Maria, tot aan oude Marialiederen uit Syrië in het Aramees, de taal waarin Jezus sprak. Als moderne pelgrims feesten, dansen en spelen de muzikanten voor de Moeder. Met percussie, electronica, gitaar, klarinet, trombone, altviool en de betoverende zang van de Marokkaanse zanger Anass Habib.

Op zondag 11 december ’s middags biedt de landelijke remonstrantse organisatie u een bijzondere kerstvoorstelling aan in de Arminiuskerk in Rotterdam. Hier wilt u zeker niet ontbreken. Het Leidse gezelschap de Veenfabriek speelt dan speciaal voor ons de spectaculaire muziektheatervoorstelling ‘Maria, Maria, Maria’. En neem vooral een familielid, vriend of vriendin mee, daar is dit initiatief mede voor bedoeld.

Een kaartje voor uzelf kost €20,-. Neemt u iemand mee, dan betaalt u voor die tweede persoon de halve prijs, dus €10,-. In dit laatste geval: gebruik de kortingscode ‘remonstranten’. U betaalt dan €30,- voor twee kaartjes. Bestellen kan nu al.

Maak er bijvoorbeeld op zondag 11 december een Rotterdams dagje van: eerst organiseren wij een speciale Mariadienst in de Arminiuskerk met voorgangers Tjaard Barnard en Jan Berkvens, daarna is een lunch voor de aanwezigen, vervolgens de voorstelling en daarna bent u welkom bij de borrel.
Kijk om www.remonstranten.nl voor meer informatie en voor het bestellen van de kaartjes.
Laat ons secretariaat ook even weten of je gaat, zodat we een rol kunnen spelen bij het eventuele vervoer.


Terug
Meer informatie Facebook   ANBI-register Doopsgezinde-Remonstrantse Gemeente Hoorn
inloggen disclaimer
contact routebeschrijving
nieuwsbrief colofon
gemeenteblad privacy
2023 Doopsgezinde-Remonstrantse Gemeente Hoorn