Nieuws

 
20 december 2021

Uit de Kajuit, 20 december 2021

Kerst staat voor de deur en wederom zitten we thuis. Sinds de persconferentie van afgelopen zaterdag zijn we druk in de weer met het bedenken van alternatieven. En… die hebben we! In de nieuwsbrief van 20 december 2021 leest u daar meer over, maar ik vat het hier even kort voor u samen.

Ik hoop u te ontmoeten op een van de onlinebijeenkomsten, waarin we toch samen deze voor ons belangrijke momenten te vieren.

Kerstavond
Op kerstavond 24 december is vanaf 18 uur op deze link een kerstverhaal te bekijken en te beluisteren. Vanuit drie verschillende plekken wordt dit verhaal verteld, omlijst met saxofoon en piano. We zijn het nog in detail aan het uitwerken, maar belooft een warm kerstverhaal te worden. Goed te doen met de familie, het zal zo’n 10 minuten duren.

Kerstochtend
Op kerstmorgen 25 december om 10 uur bent u van harte welkom in de kerstzoom bijeenkomst. We horen een kerstverhaal, een korte kerstoverdenking, kerstmuziek en we doen een kerstgebed. Daarna drinken we koffie en thee met wat lekkers.

Dit is de link naar onze zoombijeenkomst

Nieuwjaarsdienst
Op zondag 2 januari om 10 uur is de nieuwjaarsdienst. Ook deze doen we via zoom. Hoe die dienst er precies uit gaat zien weet ik nog niet, maar denk alvast na over wat u wenst – of waar u naar uitkijkt – voor 2022. 

Dit is de link naar onze zoombijeenkomst

Mocht u mij willen bereiken, dan wijs ik op mijn juiste telefoonnummer: 065 704 0320. Dit staat verkeerd in DORE.

Ds. Jan Berkvens


Terug
Meer informatie Facebook   ANBI-register Doopsgezinde-Remonstrantse Gemeente Hoorn
inloggen disclaimer
contact routebeschrijving
nieuwsbrief colofon
gemeenteblad privacy
2022 Doopsgezinde-Remonstrantse Gemeente Hoorn